Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν με κάλυψε η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης»

Χειμαρρώδης για μια ακόμα φορά η Ελένη Γερασιμίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το «ναυάγιο» στη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη καθώς και τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, για το τέλος της συνεργασίας μας, όχι δεν με κάλυψε. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Και γω πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο, του απάντησα γραπτώς με μέιλ. Εντάξει, να είναι καλά» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο πρωινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και γω στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Όσον αφορά την κόντρα που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως «θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».