Ελένη Ανουσάκη: «Μια φορά μου κόλλησε ηθοποιός και τον έδειραν ο Πάντζας και ο Βουτσάς»

Ποια ήταν η σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Στην εκπομπή «Με το καλημέρα» μίλησε η Ελένη Ανουσάκη και έφερε στο μυαλό της παλιούς της φίλους από το θέατρο αλλά και άγνωστα περιστατικά.

«Ο Παπαμιχαήλ όταν ήταν στεναχωρημένος με έπαιρνε εμένα με ένα φίλο του και πηγαίναμε και μου μάθαινε στην Πάχη να οδηγώ. Άδεια η Πάχη. Εξαιρετικός κύριος. Κρατάω την ευγένεια, την τρυφερότητα, την ομορφιά, το χιούμορ, την αγάπη, όλα αυτά που με έκαναν να μην μπορώ να παίξω εφόσον λείπουν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ δεν έχω παίξει πολύ με τον Παπαμιχαήλ γιατί ήταν με την Βουγιουκλάκη και δεν μπορούσε να παίξει άλλη. Με τον Κούρκουλο ας πούμε, μου λείπει πάρα πολύ, ήταν φίλος μου από το το 1958. Βγήκε στο θίασο της μητέρας μου. Εγώ τότε πούλαγα πρόγραμμα, έκανα ταμείο, κουβάλαγα τα ρούχα των ηθοποιών και με λάτρευε. Ήταν εξαιρετικός κύριος» λέει η ηθοποιός η οποία μιλά και για τη σχέση της με τους άνδρες…

«Εγώ αγάπησα την ίδια τη ζωή, αγάπησα την τέχνη μου. Δεν είχα σχέση με πολλούς άντρες. Είναι από το 1965 με έναν άντρα. Στη ζωή μου ήμουν πάρα πολύ συντηρητική. Η μητέρα μου με έκανε να αυτοθαυμάζομαι, δηλαδή να βλέπω ότι είμαι ένα κορίτσι που αρέσω και να μη φθείρομαι, να μην ξεπέφτω. Δεν θυμάμαι ποτέ να «μου κόλλησε» κανείς. Μόνο ένας ηθοποιός «μου κόλλησε» και πήγαν να τον πνίξουν τρεις. Πήγαν να τον δείρουν τρεις συνάδελφοι μου. Είναι ένας ηθοποιός τον οποίο τον έδειρε ο Πάντζας και ο Βουτσάς.»