Έλενα Ράπτη: Τι θα απαντήσει αν της γίνει πρόταση γάμου;

«Χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά...»

«Τώρα προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω ότι σκέφτομαι. Νιώθω την ανάγκη να βγω, θα βγω. Νιώθω την ανάγκη να κάνω παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους, θα κάνω. Θα βρεθώ σε ένα νυχτερινό κέντρο και θα είμαι κοντά στους ανθρώπους που θέλω να υπερασπιστώ. Για να είμαι εγώ γεμάτη πρέπει να υπερασπίζομαι πρώτα τις ανάγκες μου και για να μπορώ να υπερασπίζομαι πρώτα όλους τους άλλους», δήλωσε η Έλενα Ράπτη στα Καρντάσιανς όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή. 

Σχετικά με όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχει η βουλευτής από τον Λούκας Γιώρκα, η Έλενα Ράπτη είπε: «Για μένα πολύ μεγάλη ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ, να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει. Μέσα στο σπίτι είμαι πιο εύθραυστη κι εκεί χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται». 

Όσο για το πώς θα αντιδράσει αν της γίνει πρόταση γάμου: «Καταρχήν έχω άλλον ένα χρόνο να το σκεφτώ γιατί είμαι ακόμα 38»…

//www.youtube.com/embed/vhDi6Zs0DAo

Διαβάστε ακόμα:

Η αγανάκτηση της Έλενας Ράπτη για την «παραβίαση» προσωπικών της στιγμών