Έλενα Ράπτη: «Ο Λούκας είναι πολυτάλαντος»

Έλενα Ράπτη
«Το αγαπημένο μου τραγούδι του Λούκα είναι...»

Η Έλενα Ράπτη μίλησε στο Έτοιμο το πρωινό για την καμπάνια για την πρόληψη σεξουαλικής κακοποίησης, όπου μέσα από παραμύθια επιχειρούν αν περάσουν χρήσιμα μηνύματα στα παιδιά αλλά και για το ταλέντο και την προσήλωση του Λούκα Γιώρκα που είναι ο δημιουργός των παραμυθιών σε αυτή την καμπάνια.

«Ο Λούκας είναι πολυτάλαντος. Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει το ταλέντο του, αλλά και η αφοσίωση του στο συγκεκριμένο πρότζεκτ διότι ο ίδιος είχε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα 3D animation, μια ιστορία κινουμένων σχεδίων προκειμένου όλα τα μηνύματα και από το παραμυθάκι και από το έντυπο που απευθύνεται στους γονείς να περάσουν με τρόπο ευχάριστο οπτικοακουστικό, ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό στα παιδιά. Πραγματικά με εξέπληξε η δημιουργικότητα του, το ταλέντο του, η φαντασία του. Η δουλειά του ήταν καταπληκτική και οφείλω να πω ότι για κάποιους μήνες καθημερινά, από το πρωί ως την άλλη μέρα τα ξημερώματα δούλευε πάνω σε αυτό το DVD, πάνω σε αυτή την ιστορία. Και πραγματικά στην καμπάνια τον ευχαριστούμε και τον ευγνωμονούμε για αυτή του την προσφορά.»

Η Έλενα Ράπτη δέχεται βοήθεια από το Λούκα Γιώρκα, έχει βοηθήσει και εκείνη στη δική του δουλειά;

«Αν μου ζητήσει τη γνώμη μου για τα επαγγελματικά του θα τη διατυπώσω. Το αγαπημένο μου τραγούδι του Λούκα είναι αυτό που ερμήνευσε στην Eurovision νομίζω θα το θυμόμαστε όλοι για καιρό».