Εξερράγη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος του έδωσε συγχαρητήρια – Τι συνέβη;

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Το θεωρώ χυδαίο να ρωτήσω οτιδήποτε" τόνισε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απευθείας στους τηλεθεατές θέλησε να απευθυνθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κουβέντα στο The 2night Show με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Τι ακριβώς, όμως, εκνεύρισε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο και να κοιτάξω τους τηλεθεατές… Σήμερα μην περιμένετε από μένα και το λέω από νωρίς να ρωτήσω τίποτα για την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου και οποιαδήποτε άλλη τέτοια ερώτηση. Και θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου αυτό και το ακούει και ο Πέτρος για πρώτη φορά. Το θεωρώ χυδαίο να ρωτήσω οτιδήποτε για έναν άνθρωπο που ήσουν εννέα, δέκα χρόνια πριν για το τι κάνει στη ζωή του και πως νιώθει ο Πέτρος για το τι κάνεις ένας άνθρωπος δέκα χρόνια μετά ακόμη και αν έφτιαξαν μια οικογένεια μαζί. Ο καθένας έχει κινήσει διαφορετικά πράγματα» » σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καλεσμένο του να σπεύδει να τον συγχαρεί.

Από τη μεριά του, ο Πέτρος Κωστόπουλος συμπλήρωσε σε έντονο ύφος πως «οι άλλοι άνθρωποι, όχι εμείς μόνο – και συ χώρισες και γω χώρισα -, οι άλλοι άνθρωποι έχουν κάνει μια άλλη οικογένεια. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ με το μαρκούτσι και να με ρωτάς πράγματα που αφορούν μια άλλη οικογένεια».