Δημήτρης Χρυσοχοΐδης

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Νίκο Βέρτη: «Μου είχε ζητήσει 10 λεπτά στο πρόγραμμα και του ‘δωσα άλλα 10, παιζόταν η τύχη του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη, το πρωινό της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στη σημερινή εικόνα της μουσικής βιομηχανίας καθώς και στις καλλιτεχνικές του συνεργασίες τόσο με τον Νίκο Βέρτη όσο και με τον Νίκο Σφακιανάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “τώρα κάποια τραγούδια τα θεωρώ ευκαιριακά. Θα πω και κάτι άλλο, για τους τραγουδιστάδες τους παλιούς. Άκουγες τον Βοσκόπουλο στο ραδιόφωνο και τον καταλάβαινες, ενώ τώρα μπερδεύεσαι. Εγώ που είμαι τραγουδιστής και φτάνω στο σημείο να μπερδεύομαι, “ποιος είναι αυτός;” λέω δηλαδή”.

“Με τον Νίκο Βέρτη ήμασταν στο ίδιο σχήμα, σ’ ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, στα ξεκινήματα του. Μου είχε ζητήσει κάποια στιγμή 10 λεπτά παραπάνω στο πρόγραμμα και του είπα “κάνε και άλλα 10 από μένα γιατί εδώ παίζεται η τύχη σου, η καριέρα σου”. Οπότε τι, να στερήσω εγώ από έναν τραγουδιστή αξιόλογο την πορεία και την καριέρα του; Δηλαδή η ζωή μας είναι 10 λεπτά;”.

“Τον Νότη Σφακιανάκη τον γνώρισα για λίγο καιρό, το 1989, όταν μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι. Θες να τον πεις δύσκολο; Θες να τον πεις απόλυτο; Όπως θες πεσ’ τον, αλλά ήταν ο ίδιος. Δεν άλλαξε ποτέ. Βέβαια και λείπει μουσικά, τόσο στις επιλογές του όσο και στα τραγούδια του δεν είχε φτηνά πράγματα” πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news