Δημήτρης Σαμόλης

Δημήτρης Σαμόλης: Ξεκούραση και χαλάρωση στα Ανώγεια – Οι φωτογραφίες και η μαντινάδα που ανέβασε στα social media

Την καλοκαιρινή του περιοδεία με τις «Στρακαστρούκες» συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη για παραστάσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Αφού, λοιπόν, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν στην Κρήτη, ο Δημήτρης Σαμόλης βρήκε χρόνο για να απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στα Ανώγεια και σήμερα ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με μια μαντινάδα.

«Ω μερακλίνα μου καρδιά και που να σε χαρίσω, να σου πηγαίνει όμορφα να μη σε χαραμίσω», έγραψε ο Δημήτρης Σαμόλης στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σαμόλη…

Related news