Δημήτρης Παπανώτας

Δημήτρης Παπανώτας για Πρωινό: «Να μην φτιάχνουν τις δηλώσεις όπως θέλουν, με πήραν τηλέφωνο να βγω στον αέρα»

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε μέσα από το Happy Day τον τρόπο κατά τον οποίο αντιμετώπισαν στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα το σχόλιο του για τον Νίκο Αναδιώτη. Ο δημοσιογράφος έριξε πυρά κατά του πάνελ, ξεκαθαρίζοντας πως άλλα είπε κι άλλα εννόησαν, αποκαλύπτοντας ότι τον πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για να μιλήσει για τον Ευρωβουλευτή. 

«Θα ήθελα να παρακαλέσω μιας και είστε στο Πρωινό του Γιώργου, να ακούνε καλύτερα που κάθονται μετά να σχολιάσουν… λίγο να ξεβουλώσουμε το αυτί ή να μην τις φτιάχνουν όπως θέλουνε.

Έκατσαν και σχολίασαν τι είπα εγώ για τον Αναδιώτη ότι «καλός είναι για το μόντελινγκ και για την πολιτική πέφτω κάτω και γελάω». Δεν είπα αυτό. Είπα ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί γιατί τον ξέρω και επίσης από το μόντελινγκ είναι από τους καλύτερους. Άλλο το ένα κι άλλο αυτό ότι είναι καλός για το μόντελινγκ! Και με πήρανε τηλέφωνο να βγω και στον αέρα», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

Related news