Έναν πολύ σύντομο και απολαυστικό διάλογο είχαν το πρωί της Παρασκευής (17/10) στον αέρα του Happy Day. Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Ματθίλδης Μαγγίρα στην κάμερα της εκπομπής, όπου δήλωσε άγνοια για τις γυναίκες που θα παρουσιάσουν το The Real View στο ΟΡΕΝ (πλην της Σοφίας Μουτίδου) και ο Δημήτρης Παπανώτας εξανέστη με τον παραλληλισμό που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βάζοντας τον ίδιο δίπλα-δίπλα με την Έλενα Χριστοπούλου.
«Η Ματθίλδη, χωρίς να το θέλει και να το επιλέξει, τις έβαλε όλες σε μία κόλλα χαρτί. Τώρα, ρε παιδιά, δεν ξέρει τη Χριστοπούλου; Εσένα αν πει κάποιος ότι δεν σε ξέρει, θα σου φανεί λογικό; Ένα παράδειγμα λέω», είπε αρχικά η οικοδέσποινα της εκπομπής.
«Είπε το σωστό η Ματθίλδη. Πού να την ξέρει την Χριστοπούλου μωρέ κι εσύ; Εγώ κι η Χριστοπούλου έχουμε την ίδια πορεία; Ειλικρινά, είστε αλλού», αντέδρασε ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε με χιούμορ: «Μήπως να με συγκρίνεις με την Παπίλα καλύτερα;».
«Δεν σε συγκρίνω εσένα με τη Χριστοπούλου αλλά θέλω να πω ότι η Έλενα -θα μου πεις ούτε η Δάφνη, ούτε η Παπίλα είναι γνωστές- είναι και 20 χρόνια στον χώρο», του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Επειδή δηλαδή δεν με σέβεται η Μπέττυ (Μαγγίρα), άντε όλοι;», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος κλείνοντας το θέμα.