Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Νίκο Μουτσινά: “Από το καλό στο καλύτερο η ελληνική τηλεόραση, άντε και… ΛηΨώ το μεσημέρι”

Το καυστικό σχόλιο για τον τίτλο της νέας εκπομπής του παρουσιαστή.

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο με αποδέκτη τον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μετά την ανακοίνωση πως η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha θα φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο “ΝιΜου Βραδιάτικα”, έγραψε κάποιες λέξεις για αυτό στη στήλη που διατηρεί στο Youfly.

“Ότι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) θα λέγεται “Νι.Μου Βραδιάτικα”… Απ’ το καλό στο καλύτερο η ελληνική τηλεόραση και ο Alpha ειδικά. Άντε και “ΛηΨώ το μεσημέρι”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7), με την παρέα του ΣΚΑΪ να παραξενεύεται με τη στάση που κράτησε ο παρουσιαστής, “σοβαρεύοντας” άνευ λόγου, όπως είπαν, το συγκεκριμένο γεγονός.

Related news