Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δέσποινα Βανδή

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι η Δέσποινα Μαλέα αυτή τη στιγμή, είναι η Δέσποινα Βανδή, είναι λάθος να πάει στην Ευελπίδων»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε σήμερα την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, για τη δίκη του που αφορά το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη. Η Δέσποινα Βανδή δεν βρισκόταν στο πλευρό του και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα στο Buongiorno.

«Η Δέσποινα Βανδή έχει δημόσια εικόνα. Δεν λέγαμε προχθές ότι ήταν λάθος του Βασίλη Μπισμπίκη να πάει, γιατί δεν σκέφτηκε ότι έχει μια αρνητική δημοσιότητα και όλο αυτό έκανε κακό και στον εαυτό του και στο σκοπό του Πάνου  Ρούτσι;

Και τώρα δεν είναι η Δέσποινα Μαλέα αυτή τη στιγμή, είναι η Δέσποινα Βανδή, έχει δημόσια εικόνα, είναι λάθος να πάει στην Ευελπίδων, τι δουλειά έχει στην Ευελπίδων; Θα μπορούσε να είναι απέναντι στο αυτοκίνητο και να του πει θα είμαι εκεί, για να μη με δουν οι κάμερες. Είναι επικοινωνιακό λάθος! Και ο Μπισμπίκης ανθρώπινα πήγε στον Ρούτσι, αλλά έκανε κακό».

Related news