Δημήτρης Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου: «Πήγαινε στον Αλαφούζο και πες του για τετραήμερη εργασία, θα σου πει “στο καλό παιδί μου”»

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος συζήτησαν το πρωί της Τρίτης (5/5) με τον Μανώλη Κωστίδη -εκτός από τα ελληνοτουρκικά- την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία.

«Το πιο εύκολο είναι να σου πω τρεις μέρες να δουλεύουμε, τέσσερις να καθόμαστε. Αυτό είναι το εύκολο. Αλλά πες το στον Στουρνάρα, στον Μητσοτάκη, στην Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν… Δεν γίνεται, γιατί υπάρχουν κάποια δεδομένα», σχολίασε ο δημοσιογράφος που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

«Βρε πες το στον Αλαφούζο. Άσε τον Μητσοτάκη και την Ούρσουλα. Για πήγαινε πάνω και πες “αφεντικό σκέφτηκα αυτό. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;”. Θα σου πει “στο καλό παιδί μου”», του απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου.

Related news