Δημήτρης Κοργιαλάς: «Ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι»

Δημήτρης Κοργιαλάς

"Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο" αναφέρει ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Ηappy Day και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής, ο οποίος επέλεξε να ζει μόνιμα στη Ναύπακτο, αναφέρθηκε στον γιο του Θανάση καθώς και στο ενδεχόμενο να ανέβει εκ νέου τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει. Τώρα με τον Θανασάκη, που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω, έχω πάρει και μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια εδώστη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία».

Όσον αφορά την προοπτική ενός νέου γάμου, ο τραγουδιστής αποκρίθηκε πως  «το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του ο άντρας».

«Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της, τη δουλειά της και τα παιδιά της και καλά κάνει αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα,  μια χαρά είμαι».