Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θα παντρευτεί τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο; Τι απαντά ο ίδιος;

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Δημήτρης Αλέξανδρου, ο οποίος αύριο θα απολαύσει την σύντροφό του, Ρία Ελληνίδου, στη συναυλία που θα δώσει στο νησί των ανέμων.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκος Κουρούμαλος τον συνάντησε στο διάσημο μπαρ Aroma στα Ματογιάννια όπου ο γνωστός influencer και επιχειρηματίας πήγε να διασκεδάσει.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε ότι γνωρίζει όλα τα τραγούδια της Ρίας Ελληνίδου, μίλησε για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του στην Μύκονο που έχει πολλές εκκλησίες!

Αν και στην αρχή της σχέσης τους προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους, πλέον δεν διστάζουν να μοιράζονται μικρές στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η σχέση τους προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καθώς η Ρία Ελληνίδου μετακόμισε στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους δύο τους να απολαμβάνουν πλέον την κοινή τους καθημερινότητα.

Related news