Διαψεύδει πως είχε σχέση με την Αννίτα Πάνια! «Είναι αστεία αυτά που γράφτηκαν»

Αννίτα Πάνια

Πασίγνωστος παρουσιαστής εξομολογείται…

Για τη διακοπή της συνεργασίας του με την Αννίτα Πάνια μίλησε ο Βασίλης Νομικός, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Επίσης, χαρακτήρισε αστεία τα όσα γράφτηκαν περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

«Υπήρχε ένα “φλερτ” με την έννοια την επαγγελματική πάντα πριν χρόνια, όπου μου είχε πει να κάνουμε μαζί μια εκπομπή. Δεν πήγα ποτέ. Με πλησίασε τώρα, πριν κάνα εξάμηνο, κάναμε δύο τρία ραντεβού, μου περιέγραψε τι με θέλει. Της είπα ότι καταλαβαίνεις ότι εγώ με το κόνσεπτ το δικό σου δεν έχω καμία συνάφεια όλα αυτά τα χρόνια, επαγγελματικά και προσωπικά. Όμως μου εξήγησε ότι με θέλει για συγκεκριμένα πράγματα μέσα στην εκπομπή. Κι έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια συνεργασία, να παρουσιάζω δύο παιχνίδια μέσα στην εκπομπή.

Όντως το πρώτο δίμηνο ήταν έτσι τα πράγματα. Μετά σταμάτησε η συνεργασία κι έλυσα το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί αυτά που είχαμε πει δεν συνέβαιναν στην πορεία. Δεν υπήρχαν αυτά τα παιχνίδια για χ,ψ λόγους και από εκεί και πέρα δεν είχα λόγο παρουσίας στην εκπομπή. Εντάξει, είναι αστεία αυτά που γράφτηκαν ότι είχαμε σχέση», είπε ο Βασίλης Νομικός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Βασίλης Νομικός…

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποζάρει με λευκό μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!