Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Καμπούρη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για ορισμένα σχόλια που διάβασε για το πρόσφατο ταξίδι της στη Σκιάθο.
Η δημοσιογράφος, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Εύβοια, είχε ταξιδέψει πιο πριν στη Σκιάθο, όπου είχε συναντήσει τους Κώστα Τσουρό και Πάνο Κατσαρίδη.
Κάποια από τα σχόλια που ακολούθησαν, σχετικά με τη συγκεκριμένη παρέα και τις αναρτήσεις τους, ενόχλησαν τη Δέσποινα Καμπούρη.
«Και όσο απολαμβάνω τις διακοπές μου στη πανέμορφη Εύβοια κάποιοι ασχολούνται με τις διακοπές μου στη Σκιάθο πριν από μια εβδομάδα, ελλείψη θεματολογίας αυγουστιάτικα. Δεν ήξερα ότι πρέπει να ζητώ την άδεια “συναδέλφων” για τους προορισμούς που επιλέγω, τη σύνθεση της παρέας και το περιεχόμενο των αναρτήσεών μου.
Ούτε εγώ, ούτε οι φίλοι μου γίναμε ποτέ “τσίχλες” για επαγγελματικούς σκοπούς. Αυτά τα υπονοούμενα είναι χυδαία και φθηνά. Και τώρα πάω να ρίξω τη βουτιά μου γιατί είμαι και άυπνη από τη μαραθώνια χθεσινοβραδινή γιορτή της μελιτζάνας», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη.
Η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη…
