Δάφνη Καραβοκύρη

Δάφνη Καραβοκύρη: «Έμαθα να το διαχειρίζομαι και έκανα το στομάχι μου γερό»

Η Δάφνη Καραβοκύρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με την Φαίη Σκορά όπως παρακολουθήσαμε, το πρωινό της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και την καθημερινή της παρουσία στο πρόγραμμα του OPEN όσο και για τα πρόωρα “κοψίματα” εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, η Δάφνη Καραβοκύρη παραδέχθηκε αρχικά πως “θα έλεγα πως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη φέτος. Όχι μόνο για εμάς, για όλη την τηλεόραση. Εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή και αυτό που ακούω από τον κόσμο είναι ωραίο, δεν είναι απλά μια δουλειά αλλά είναι επένδυση. Και επειδή αγαπάω αυτά με τα οποία ασχολούμαι, δίνομαι ολοκληρωτικά”.

“Μεγάλο σχολείο, μεγάλο μάθημα. Αυτό είναι και το υπέροχο σ’ αυτή τη ζωή. Άμα θέλεις να μαθαίνεις, θα ‘σαι πάντα μαθητής. Άμα μπεις στην αντίπερα όχθη και πεις ότι είσαι δάσκαλος, νομίζω ότι το παιχνίδι έχει χαθεί”. 

“Το κόψιμο των εκπομπών μου φαίνεται βάρβαρο, βίαιο, δύσκολο αλλά μέσα στο παιχνίδι. Να θυμίσω ότι με το καλημέρα ακούγαμε συνέχεια ότι θα κοπούμε, οπότε έμαθα να το διαχειρίζομαι και έκανα το στομάχι μου γερό” συμπλήρωσε, επίσης, η Δάφνη Καραβοκύρη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news