Χάρης Βαρθακούρης: «Πριν 7 χρόνια που ήμουν ξανά στο J2US δεν πέρασα καλά»

Χάρης Βαρθακούρης

"Δεν θα ξανάκανα το Big Brother" παραδέχεται ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης από τα παρασκήνια της πρεμιέρα του J2US. O γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην προηγούμενη συμμετοχή στο σόου τραγουδιού όσο και στην παρουσίαση του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από έναν χρόνο που δεν με έπαιρνε να κάνω πολύ πλάκα, ειδικά στο πρώτο μισό και ειδικά στο Big Brother, τώρα μπορώ να περάσω καλά και να κάνω χαβαλέ. Το J2US το έχω ξανακάνει πριν από επτά χρόνια, δεν πέρασα καλά τότε. Για διάφορους λόγους που δεν θέλω να τους θυμίσω. Τώρα όμως θέλω, νομίζω πως μου το χρωστάει αυτή η εκπομπή, να περάσω καλά».

«Σε ότι αφορά το Big Brother, η παρουσίαση με έκανε να πιστέψω ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά και θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Είναι όμως κάτι που δεν θα το ξανάκανα».

«Μου είχε προταθεί ο νέος κύκλος γιατί πολύ νωρίς τότε εξέφρασα σε κάποιους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ότι δεν θα ήθελα να το επαναλάβω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha. «Εξού και πήγαν στον Γιώργο Τσαλίκη».