Χαμός στο Survivor για τον Βαλάντη: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει – Έχει πεθάνει για εμένα»

Survivor

"Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του."

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι παίκτες του Survivor, μετά την άσχημη έκφραση που χρησιμοποίησε ο Βαλάντης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Μάλιστα ο ίδιος στην συνέχεια προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη κι η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε έξαλλη: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα».

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως ο Βαλάντης ανέφερε κάτι τέτοιο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και πλέον είναι παραγκωνισμένος από την ομάδα του.