Celebrity Game Night: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Θοδωρή Αθερίδη!

Celebrity Game Night

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Ένα ακόμη Celebrity Game Night, έρχεται στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 22.30! Αγαπημένοι celebrities θα γεμίσουν το πλατό, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους παίκτες μας, αλλά και για πολύ καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, θα δούμε τους Κώστα Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτοπούλου και Άρη Μακρή να παίζουν και να κοντράρονται με τους Μέμο Μπεγνή, Ευγενία Σαμαρά και Σόλωνα Τσούνη.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity.

Celebrity Game Night: Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 22.30 στον ΑΝΤ1!