Zappit

Battle of the couples: Ένταση στην ψηφοφορία – «Στήνεις την κεραία και ακούς τι κάνω εγώ ρε;»

"Δεν θέλω να μιλάς για την κοπέλα μου. Μην ξαναμιλήσεις για την κοπέλα μου" ξέσπασε ο Κυριάκος στο Battle of the couples.

Ένταση υπήρξε στο Battle of the couples, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ανάμεσα σε δυο ζευγάρια. Τον Κυριάκο και Μαριάννα και τον Κώστα και την Κρίστη. Βεβαίως από κοντά ήταν ο Ριχάρδος!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Κώστας σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον Κυριάκο και την Μαριάννα πως «αυτό το ζευγάρι με έκανε να έρθω πολύ κοντά του. Συνέβησαν όμως δυο πράγματα τα οποία με ενόχλησαν υπερβολικά! Είδα σε τρεις φάσεις μέσα σε όλο αυτό που έχουμε εδώ πέρα πολύ αγένεια. Όχι προς εμένα. Είσαι δηλαδή με έναν σύντροφο, ο οποίος είναι μαζί σου, σε στηριζει, σου δίνει τα πάντα και φυσικά θα υπάρξουν στιγμές που θα μαλώσεις αλλά μες στο σπίτι… Όχι μπροστά σε άλλους».

«Έχω παρατηρήσει και γω μια συμπεριφορά η οποία και σαν γυναίκα με προσβάλλει από τον Κυριάκο. Είχε πει στη Μαριάννα, «θα κάνεις ότι σου πω»! Της το είπε πολύ απότομα! Εμένα προσωπικά αυτός ο τρόπος με προσβάλλει και αν ήμουν η Μαριάννα θα είχα προσβληθεί πάρα πολύ» τόνισε, με τη σειρά της, η Κρίστη για να υποστηρίξει και την αρνητική ψήφο προς το αντίπαλο ζευγάρι.

Στη συνέχεια, άλλα ζευγάρια συμφώνησαν με την Κρίστη άλλα όχι και… επικράτησε μια ένταση στο Battle of the couples!

«Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται… Στο κάτω κάτω εσύ τι κάνεις; Στήνεις το αυτί σου για το τι κάνω εγώ με την κοπέλα μου; Ή την κεραία; Τι; Δεν κατάλαβα! Στήνεις την κεραία και ακούς τι κάνω εγώ ρε; Ε; Τι ηρέμησε, ρε; Ακούς τι κάνω εγώ;» αντέδρασε ενοχλημένος ο Κυριάκος. «Δεν θέλω να μιλάς για την κοπέλα μου. Μην ξαναμιλήσεις για την κοπέλα μου».