Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: «Είχα πολύ λάθος πρότυπα, είχα μάθει σε κακοποιητικές σχέσεις, ο Μπρούνο δεν είναι ακριβώς ο πρίγκιπας αλλά ένας υπέροχος άνθρωπος»

Την Αθηνά Οικονομάκου φιλοξένησε στο “Χαμογέλα και Πάλι” ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για τον πολυσυζητημένο της γάμο με τον Μπρούνο Τσερέλα, για τον οποίο έχει βαρεθεί να απαντά στους δημοσιογράφους, αλλά και στην αλλαγή που έφερε ο σύντροφός της στη ζωή της.

«Είχα πολύ λάθος πρότυπα, είχα μάθει σε σχέσεις κακοποιητικές, δεν ήξερα τι θα πει αληθινή αγάπη. Ήξερα επίσης ότι οι γυναίκες πρέπει να μένουν λίγο πιο πίσω στα πράγματα, γιατί οι άντρες είναι ανώτεροι. Έπρεπε να θυσιάζω την αξιοπρέπειά μου υποχωρώντας σε συνθήκες και συμπεριφορές χειριστικές», εξομολογείται η Αθηνά Οικονομάκου και συνεχίζει:

«Όταν το βρήκα και αποφάσισα ότι δεν το θέλω άλλο στη ζωή μου, με πολλή δουλειά κατάφερα να το γυρίσω και να με αγαπήσω πρώτα εγώ. Άρχισα να επιλέγω ανθρώπους που μου δίνουν μόνο φως και αγάπη. Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου».

Για τον ερχομό του Μπρούνο Τσερέλα στη ζωή της, η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχθηκε: «Ήταν τόσο πολλά τα θετικά, και τόσο διαφορετικός εξαρχής στον τρόπο συμπεριφοράς και που διαχειριζόταν τη συνθήκη της ζωής μου εκείνη την περίοδο, που δεν πίστευα πολλά από αυτά που είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να πάρω την απόφαση να πω “Δεν μπορεί, είναι αλήθεια, υπάρχει τελικά”».

«Δεν είναι ο πρίγκιπας ακριβώς, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος μέσα κι έξω», υπογράμμισε ανοιχτά η Αθηνά Οικονομάκου.

Related news