Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Αν δω ότι θα χαθεί η μπάλα σταματάω να πίνω»

Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και το περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία...

Στην εκπομπή Αργά του Θοδωρή Αθερίδη θα εμφανιστεί απόψε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σε απόσπασμα από τη συνέντευξή του που έπαιξε στο «Πρωινό», το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει για τη σχέση του με το αλκοόλ.

«Αν είμαι στο κέφι με τους φίλους μου θα πιω και παραπάνω. Όταν βλέπω ότι θα χαθεί η μπάλα, εκεί σταματάω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαι συνέχεια με το μπαστούνι, ότι δεν θα πιω για να μη χαθεί. Απλώς ξέρω που να σταματήσω. Το αλκοόλ δεν μου βγάζει κακό χαρακτήρα…», δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. 

Τι συνέβη την πρώτη φορά που πήγε στη Ρωσία;

«Όταν είχα πάει για πρώτη φορά στη Ρωσία πριν από χρόνια για πολιτική συμφωνία. Το πρώτο βράδυ αντί να συζητήσουμε με πήγαν έξω με πότιζαν βότκα. Εν τω μεταξύ, επειδή ήταν παγωμένη κι έξω έκανε κρύο, δεν καταλάβαινα τι έπινα. Πάω να σηκωθώ… δύσκολο, άλλη μια προσπάθεια… δύσκολο, την τρίτη καθηλώθηκα στην καρέκλα. Κατάλαβα ότι πια είχα χάσει τη μπάλα. Την επόμενη μέρα μου είπαν: «Εμείς το κάνουμε σε όλους αυτό γιατί μόνο έτσι ξέρουμε αν ο συνομιλιτής μας είναι σοβαρός και τι χαρακτήρα έχει, γιατί όσοι πίνουν βγάζουν τον κανονικό τους χαρακτήρα. Εσύ είσαι καλός τύπος, με σένα θα προχωρήσουμε»!», εξομολογήθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.