Άρης Καβατζίκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δανάη Μπάρκα

Άρης Καβατζίκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος για Δανάη Μπάρκα: «Είναι κρίμα να ακούγονται αυτά γι’ αυτό το κορίτσι» – «Το ρεπορτάζ διαψεύστηκε με πάταγο, πήγε κουβά»

Όλες τις λεπτομέρειες από το γάμο της Δανάης Μπάρκα έδωσε σήμερα ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno». Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Δανάη Μπάρκα: Παντρεύτηκε με τον σύντροφο της, Φάνη Μπότση στην όμορφη Μάνη

«Έζησα έναν γάμο τόσο αληθινό και αυθεντικό…», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης και στη συνέχεια έγινε αναφορά για τα δημοσιεύματα περί ισχυρής ασφάλειας και χρήσης drones, προκειμένου να μην δημοσιοποιηθούν εικόνες από τον γάμο.

«Σας το είπα την Παρασκευή, δεν υπήρχε καμία απαγόρευση, δεν μας ζητήθηκε ποτέ να μην ανεβάσουμε κάτι, το αντίθετο. Τα παιδιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μοιραστούμε τη χαρά με τους ανθρώπους που θέλαμε να τη μοιραστούμε», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρενέβη εκείνη τη στιγμή: «Να πούμε ότι διαψεύστηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, να το πω εγώ. Όταν επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ, να λέμε ότι επιβεβαιώνονται και όταν διαψεύδονται, διαψεύδονται. Εδώ διαψεύστηκε με πάταγο, πήγε κουβά με πάταγο».

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Δεν υπήρχαν drones! Είναι κρίμα για ένα κορίτσι το οποίο έχει δείξει ότι έχει μια απλότητα, να ακούγονται όλα αυτά. Δεν υπήρχαν ούτε securities! Όπως σε όλους τους γάμους, πηγαίνουμε, μας ρωτάνε το όνομα και περνάμε. Ένας άνθρωπος υπήρχε εκεί και σε ρωτούσε αν είσαι προσκεκλημένος».

Δείτε όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης…

Related news