Τα πειράγματά του προς τη Φαίη Σκορδά έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του Buongiorno, με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο περιοδικό Hello.
Ο δημοσιογράφος επισήμανε στην παρουσιάστρια πως η συνάδελφός της στο απέναντι κανάλι “ενέκρινε” τον νέο της σύντροφο, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, λέγοντας τα καλύτερα από τον αέρα της εκπομπής της μέσα στην εβδομάδα.
«Πάμε να δούμε και το Hello. Λοιπόν, στο εξώφυλλο του Hello η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει και λάμπει. Δηλώνει: “Έχω γυρίσει διαφορετική”», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.
Και την καταλαβαίνουμε όλοι απόλυτα. Και τι σημαίνει αυτό το “διαφορετική” και να το απολαύσει και είναι πολύ, πολύ σημαντικό», σχολίασε η οικοδέσποινα του Buongiorno, δίνοντας την πάσα στον συνεργάτη της να της επισημάνει:
«Δεν ξέρω βέβαια αν το άκουσες, η Κατερίνα ενέκρινε τον Αλέξανδρο, σου ευχήθηκε η ώρα η καλή».
«Ωχ Άρη μου, αλήθεια τώρα; Ένα καλό λόγο ήθελα να πω… Είναι πια προτεραιότητά της το κοριτσάκι της», ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.
