Αποχώρησε από το GNTM η Λία Τσουζντάν

GNTM

Δεν μπόρεσε να μπει στο final 7 η παίκτρια του GNTM!

Στο GNTM βρέθηκε σαν guest σταρ η Τάμτα με τον Mente Fuerte προκειμένου να εμπνεύσουν τους διαγωνιζόμενους με αφορμή το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Δεν είσαι εδώ». Οι δυο τους, λοιπόν, κάλεσαν τους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι μόδας του STAR να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Η ενέργεια και οι υποδείξεις των δύο καλλιτεχνών αποτέλεσαν σημαντική βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους του GNTM, που έπρεπε να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς πόζαραν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου.

Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF. βρέθηκε εκεί προκειμένου να απαθανατίσει τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε στο σύνολο να δυσκολεύονται υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Μετά το πέρας της δοκιμασίας αποχώρησης, οι παίκτες του GNTM βρέθηκαν για ακόμα μια φορά απέναντι από τους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός. Η έκφραση, το σώμα, η διαχείριση του styling, η κίνηση αλλά και η ψυχολογία μπήκαν στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής καθώς τα ζητούμενα μοιάζουν να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα.

Έτσι, για κάποιον ή κάποια, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR.

Και σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, αυτή ήταν η Λία Τσουζντάν!