Απίστευτη μεταμόρφωση από τον Ησαΐα Ματιάμπα! Φτυστός ο Διονύσης Σαββόπουλος!

Ησαΐας Ματιάμπα

«Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ολόγραμμα. Είσαι ίδιος!»

Ίσως στην καλύτερη του μεταμφίεση ο Ησαΐας Ματιάμπα καταφέρνει να «κρυφτεί» πίσω από την εικόνα του Διονύση Σαββόπουλου κάνοντας τον Νίκο Μουτσινα να τον …ψάχνει πίσω από τα γυαλιά και τις τιράντες του. «Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ολόγραμμα. Είσαι ίδιος!» του λέει εντυπωσιασμένος ο Σταμάτης Φασουλής, τόσο από την εμφάνιση όσο και την ερμηνεία του στο «Τι έπαιξα στο Λαύριο».

[dfp_ads id=236982]

Οι τέσσερις φιναλίστ του YFSF αναμετρήθηκαν για την πρώτη θέση ενσαρκώνοντας στη σκηνή stars της δικής τους επιλογής. O Διονύσης Σαββόπουλος ήταν η επιλογή που έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος στον τελικό του Your Face Sounds Familiar αποκάλυψε και τη σκέψη πίσω από την επιλογή του…

«Διάλεξα αυτό το τραγούδι γιατί αναφέρεται στα παιδιά και στους μεγάλους με το να λέμε την αλήθεια. Αναφερόταν στα παιδιά του Λαυρίου, μια οικονομικά ασθενέστερη ομάδα. Δυστυχώς πλέον οικονομικά ασθενέστερη ομάδα δεν υπάρχει μόνο στο Λαύριο, υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και καλό θα είναι τα παιδιά να τα φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται γιατί είναι το μέλλον».

Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις του τελικού του YFSF!