Σε ένα πολύ τρυφερό μοίρασμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους προχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα του παιδιού της, Τόλη Βισκόπουλου. Σαν σήμερα, άλλωστε, θα είχε τα γενέθλια του.
Έτσι, όπως είδαμε στα social media, η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα από προηγούμενο καλοκαίρι στο οποίο και ο αείμνηστος καλλιτέχνης περπατούσε στην παραλία έχοντας τη μικρή του κόρη στην αγκαλιά του.
“26 Ιουλίου… Τόλη μου, σαν σήμερα γεννήθηκες και ο κόσμος γέμισε αγάπη, φως και μουσική! Όπως ήταν και η αγκαλιά σου” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
