Αντώνης Ρέμος: Επιτέλους αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ περιμένουν κοριτσάκι!

«Πότε θα πεις ότι η Υβόννη είναι έγκυος;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Αντώνη Ρέμο και ναι, επιτέλους ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε…

«Κάποια πράγματα μέχρι να συμβούν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Με τον άνθρωπο που είμαστε μαζί αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε κάνοντας ένα παιδί. Δεν ήθελα να το δείξω από την πρώτη στιγμή γιατί έχει κάποιες λεπτές ισορροπίες. Στους επόμενους μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι!», είπε ενθουσιασμένος ο Αντώνης Ρέμος.

 

«Η Υβόννη το ήθελε πιο πολύ από μένα. Το ήθελε πάρα πολύ! Θεώρησα λοιπόν ότι αξίζει να γίνει μάνα του παιδιού μου και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτή την επιμονή γιατί θα μου κάνει το ωραιότερο δώρο!», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε φέρει μαζί του και δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη ο τραγουδιστής δίνει ένα φιλάκι στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Υβόννης. Στη δεύτερη όμως, η Υβόννη είναι αυτή που δίνει ένα φιλάκι στην φουσκωμένη κοιλιά του Αντώνη!


 

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε επίσης, ότι την ημέρα των γενεθλίων του έμαθε ότι θα γίνει πατέρας. «Την άκουσα τρελά όταν μου έστειλε ένα μήνυμα που ακουγόταν η καρδούλα του παιδιού να χτυπάει!» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και αναφερόμενος στη μητέρα του είπε ότι δεν το πίστευε στην αρχή. Όσο για το πότε περιμένουν τη νέα άφιξη στην οικογένειά τους, με το καλό αυτή θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.