Το κομμάτι “Jalla”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής (8/2) η Antigoni.
Η αγγλοκυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια θα πετάξει στη Βιέννη με τα χρώματα της Μεγαλόνησου, διεκδικώντας αρχικά την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό και έπειτα την υψηλότερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Το “Jalla” έχει ήδη ξεχωρίσει στις καρδιές και τα αυτιά των Eurofans, αφού ξεχωρίζει για τις όμορφες εικόνες στο video clip και τον ξεσηκωτικό του ρυθμό, που αναμένεται να βάλει φωτιά στη σκηνή του Wiener Stadthalle.
Ωστόσο, 4 χρόνια πριν πραγματοποιήσει το όνειρό της να διαγωνιστεί στη Eurovision, η Antigoni έψαχνε το άλλο της μισό μέσα από το βρετανικό ριάλιτι γνωριμιών, Love Island.
Η τραγουδίστρια μπήκε στο “Νησί του Έρωτα” στον όγδοο κατά σειρά κύκλο του παιχνιδιού, ωστόσο αποχώρησε λίγες εβδομάδες αργότερα, αφού καταψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της.
Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, τον Οκτώβριο του 2022, η Antigoni μίλησε για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στην κάμερα του ΣΚΑΪ και προετοίμαζε από τότε την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.
