Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Τι λέει η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς.

Στο πλατό του MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία Βρεττάκου» της «Γης της Ελιάς», η οποία μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για την καριέρα της στην Ιταλία, τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Αντριάνο Τσελεντάνο, αλλά και τις τεράστιες ανατροπές που έρχονται στο αγαπημένο σίριαλ του MEGA!

«Δεν έφυγα από την Ιταλία για τη “Γη της Ελιάς”. Είχα έρθει στην Ελλάδα από το 2018. Μετά ήρθε ο κορωνοϊός, έμεινα λίγο παραπάνω, και όταν ήταν να ξαναφύγω, εμφανίστηκε ο Αντρέας Γεωργίου και έμεινα», ανέφερε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Μιλώντας για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε ότι «Είμαι αρκετά συναισθηματική, δεν προγραμματίζω τι θα κάνω, με οδηγεί αυτό που συμβαίνει στη ζωή. Η ερωτική απογοήτευση ήρθε σε μια περίοδο που δεν είχα τι να κάνω, μετά από επιδείξεις μόδας, και πήγα και παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής. Υπήρξε έρωτας με το αντικείμενο, και μεγάλο πείσμα. Ήμουν μεγάλη ηλικιακά, είχα τελειώσει τις σπουδές μου, βρέθηκα ανάμεσα σε εκπαιδευμένα παιδιά που γνώριζαν πολλά. Οι καθηγητές μου ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου».

«Στην Ιταλία με γνωρίζουν περισσότερο μέσω του Αντριάνο Τσελεντάνο, ήμουν η μούσα του, ήταν ο επαγγελματικός μου “νονός”. Ο Τσελεντάνο για πολλά χρόνια ήταν εκτός δισκογραφίας, και ξαφνικά αποφάσισε να βγάλει ένα άλμπουμ του οποίου ήμουν η πρωταγωνίστρια. Τότε ήμουν ακόμα μοντέλο. Πήγα αμέσως μετά σε σχολή υποκριτικής. Εκείνος με είχε παροτρύνει να ασχοληθώ. Εγώ σπούδασα στην Ιταλία, δεν ήταν ακριβώς καριέρα στο εξωτερικό», εξήγησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Στη ”Γη της Ελιάς”, τα ονόματα από τα αδέρφια της οικογένειας Βρεττάκου, αρχίζουν όλα με το γράμμα γιώτα. Αυτό είναι ένα πολύ κρυμμένο μυστικό και έχει τεράστια σχέση με την πλοκή. Δεν είναι μόνο συμβολικό. Είμαστε όλοι παιδιά της Βάνας Δημητρίου, που είναι εξαιρετική. Είναι όλα τόσο καλά δουλεμένα και έρχεται και ο Αντρέας. Είναι λες και αυτοί οι δύο άνθρωποι κάπως συνδέονταν σε προηγούμενη ζωή, και έχουν φτιάξει κάτι που για εμένα που είμαι Μανιάτισσα είναι βγαλμένο από άλλα χρόνια», απάντησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Ο έρωτας με τον Τσαρούχα θα προχωρήσει, αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ τραγικό και έχει σχέση με τη σύζυγό του και θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή. Εγκλήματα γίνονται», σημείωσε επίσης η Αντιγόνη Κουλουκάκου σχετικά με το ρόλο της.