"Δεν είναι η τωρινή πραγματικότητα και μου λέτε τι θυμάμαι..." ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη.
Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένη η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία έδειξε την ενόχλησή της όταν οι παρουσιαστές τής έκαναν ερωτήσεις για το παρελθόν και την πορεία της στο θέατρο.
“Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά; Να σας πω κάτι. Εγώ ενδιαφέρομαι για το τώρα. Ξαφνικά μου λέτε να σας πω…” είπε όλο απορία η Αιμιλία Υψηλάντη. “Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε ανθρώπους που έχουν ζήσει αυτή τη χρυσή εποχή” της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
https://youtu.be/0rckuU_3ESM
“Το τι θυμάται ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικότητα, η προσωπική του κατάθεση έχει αλλοιωθεί με τον χρόνο. Δεν είναι η τωρινή πραγματικότητα και μου λέτε τι θυμάμαι… Είμαι ένας άνθρωπος που το παρελθόν δεν με αφορά καθόλου” συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.