Άννα Βίσση: Αντέδρασε ενοχλημένη για Βανδή και Πρωτοψάλτη – «Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι με τίποτα»

Βίσση Βανδή

Η αντίδραση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την Άννα Βίσση συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο με αφορμή τον Μαραθώνιο στη Λάρνακα.

Η κορυφαία τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το πρόσφατο πολυσυζητημένο θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, καθώς και για την επίθεση που δέχθηκε στα social media η Δέσποινα Βανδή για τις στυλιστικές της επιλογές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

«Τώρα μη γελιόμαστε και κοροϊδεύουμε και τον κόσμο. 350 μέτρα έτρεξα, συμβολικά έτρεξα. Παλιά έτρεχα αλλά μετά είχα ένα θέμα στα γόνατα», είπε χαριτολογώντας η Άννα Βίσση.

«Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές. Δεν θέλω ούτε να με κρίνουν ούτε να τους κρίνω. Δεν θέλω να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι», απάντησε η τραγουδίστρια αντιδρώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δύο συναδέλφισσές της.

«Δεν θα άλλαζα κάποιον στίχο από τα τραγούδια μου. Τους αλλάζουν στο Tik Tok και γελάμε» αρκέστηκε να σχολιάσει η Άννα Βίσση, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2024.