Survivor

Ανατροπή στο Survivor: Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Επαρχιωτών

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Survivor: Αθηναίοι VS Επαρχιώτες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικασίας που οδήγησε σε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Επαρχιωτών.

Το όνομα του Χρήστου Μυλωνά ακούστηκε για τρίτη φορά, «κλειδώνοντας» την τριάδα μαζί με τον Σταύρο Φλώρο και τον Γιάννη Ρέβη. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε μια άτυπη παράδοση της ομάδας, που συχνά καταλήγει με περισσότερους υποψήφιους.

«Ήταν δεδομένο ότι θα ‘μουν υποψήφιος, τελευταία εβδομάδα δεν έχω φέρει νίκες, οι περισσότεροι ψηφίζουμε βάσει των run», σχολίασε ο Χρήστος Μυλωνάς με τον Σταύρο Φλώρο να δίνει τη δική του οπτική του. «Δεν θεωρώ ότι ήταν αγωνιστικός, γιατί ξαναλέω από τα αγόρια μας ο μόνος που έφερε πόντους ήμουν εγώ και ο Μάνος, αν εξαιρέσεις το σημερινό που έφερε ο Γιώργος», είπε Σταύρος Φλώρος.

Από την άλλη ο Γιάννης Ρέβης αποκάλυψε ότι είχε την πέτρα, αλλά αποφάσισε να μην τη χρησιμοποιήσει. «Εγώ είχα αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσω την Πέτρα. Την είχα εγώ. Το είχα αποφασίσει για μένα σίγουρα να μην τη χρησιμοποιούσα. Όχι επειδή το θεωρώ ντροπής, έτσι; Αλλά ήθελα να τη δώσω σε έναν συμπαίκτη». 

Related news