Αλέξης Κούγιας για Αγγελική Νικολούλη: «Έχουμε συγκατοικήσει στην ίδια πολυκατοικία»

Αγγελική Νικολούλη

"Αφού ήθελε να κάνει μια τέτοια εκπομπή, είναι δικαίωμά της να κάνει να αναλάβει και τις ευθύνες της, γιατί σίγουρα θα δεχθεί και αγωγή και μήνυση και από την κυρία Πισπιρίγκου και από εμένα", λέει ο Αλέξης Κούγιας για την Αγγελική Νικολούλη..

Ο Αλέξης Κούγιας και η Αγγελική Νικολούλη βρίσκονται πλέον σε κόντρα, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας είπε για την Αγγελική Νικολούλη τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι είναι καραστημένη γιατί η συγκεκριμένη κυρία από την ημέρα που ανέλαβα την υπεράσπιση της κυρίας Πισπιρίγκου προσπαθεί συνεχώς, γιατί είχαμε και μια σχέση πέραν της συνήθους φιλικής. Έχουμε συγκατοικήσει στην ίδια πολυκατοικία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, να με σύρει ώστε να είμαι παρών σε μια εκπομπή της. Της έχω πει ότι έχω κάνει μια δήλωση από τότε που ανέλαβα, δεν θα ασχοληθώ με την υπόθεση αυτή- παρά μόνο να τοποθετούμαι για να αντιμετωπίσω θέματα ιατροδικαστικά ή κάποια θέματα ηθικής που αφορούν το τεκμήριο αθωότητάς.

Λίγες μέρες πριν αρχίσει η δίκη της Τζωρτζίνας, η συγκεκριμένη κυρία, μόνο και μόνο για λόγους τηλεθέασης, γιατί δυστυχώς δεν βλέπω να κάνει κάτι άλλο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αντικατασταθεί ένα δικαστήριο ουσιαστικά, με δικαστές κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν νομικά και με κάποιους ιατροδικαστές, οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να προάγουν την προσωπικότητά τους, είτε -και μιλάω για τον λέων, να ασχοληθεί με την πολιτική και να ρίξει ψηφοφόρους ή να προωθήσει μια σχολή την οποία έχει κάνει με 850 ευρώ παίρνεις δίπλωμα ιατροδικαστικής.

Είδα, λοιπόν, ήταν μόνο ο Λέων και είχαν μια συνέντευξη καραστημένη του Καρακούκη, όπου ο Καρακούκης μάλιστα είπε και κωμικά πράγματα. Μπέρδεψε τις φωτογραφίες με τις ακτινογραφίες. Μίλησε για βιοψία σε νεκρό. Κι όπου πραγματικά, εάν υπήρχε ο αντίλογος εκεί σε αυτήν την εκπομπή, αφού ήθελε να κάνει μια τέτοια εκπομπή, είναι δικαίωμά της να κάνει να αναλάβει και τις ευθύνες της, γιατί σίγουρα θα δεχθεί και αγωγή και μήνυση και από την κυρία Πισπιρίγκου και από εμένα.

Είπατε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα της κοστίσει ένα πεντακοσάρικο, εννοώντας προφανώς 500 χιλιάδες ευρώ;

Ναι από τις αποζημιώσεις που θα πληρώσουν όλοι τους.

Από τη συγκεκριμένη δήλωση κι έπειτα έχει επικοινωνήσει, είτε η ίδια η κυρία Νικολούλη, είτε κάποιος από την εκπομπή μαζί σας;

Πού να τολμήσει να επικοινωνήσει».