Αλέξανδρος Πιεχόβιακ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: «Αν ο Γιώργος Καπουτζίδης μου ζητούσε να κάνω κάτι για τη Eurovision, θα το έκανα»

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Γιώργο Βιολέντη. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για την παράσταση «Bacon».

«Η παράσταση έχει να κάνει με τα τραύματα, με την παιδικότητα, με τα χαμένα όνειρα, με την αγάπη, με τον έρωτα, με τη φιλία, με τη μοναξιά…», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ.

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ευτυχώς δεν έχω κοινά στοιχεία με το ρόλο μου. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο αναζητούμε τη συντροφιά στη ζωή μας. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη ζωή μου, μετά τη δημοσιότητα που πήρα, δεν απέκτησα καμία έπαρση».

Σχετικά με τη Eurovision, ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ απάντησε: «Αν με έπαιρνε τηλέφωνο ο Γιώργος Καπουτζίδης και μου ζητούσε να κάνω κάτι για τη Eurovision, θα το έκανα».

Related news