Αλεξάνδρα Ούστα: «Σαν να ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και τον Σάκη Μπουλά»

Αλεξάνδρα Ούστα

Ξεσπά η Αλεξάνδρα Ούστα για τη διαχείριση από τα media στην απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Συνέντευξη στις Μαμάδες και τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα, το απόγευμα του Σαββάτου, στη δημόσια τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά αλλά και τη δύσκολη διαχείριση από την ίδια στον τρόπο που ενδιαφέρθηκαν για το πένθος τα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση».

«Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή».

«Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδήδεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το πείμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Ούστα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2. «