Zappit

Αιφνιδίασε ο Κωστόπουλος: «Ξαφνικά μεγάλη τέχνη ο Πλέσσας… άσε με τώρα»!

Δυσφορία του παρουσιαστή με τον Γιάννη Πλούταρχο: «Κοιμήθηκα! Βαρέθηκα»! «Μη μου πεις ότι λέει για τον Σφακιανάκη, θα ξεράσω»!

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Πέτρος Κωστόπουλος άφησε και σήμερα το στίγμα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με αφορμή τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Μίμη Πλέσσα, ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό mou. Όταν ο Άρης Καβατζίκης προλόγισε τη συνέντευξη αυτή, ο Πέτρος Κωστόπουλος, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να αναφέρθηκε στο Νότη Σφακιανάκη αντέδρασε: «Μη μου πεις! Θα ξεράσω εδώ»!  

Με την ολοκλήρωση του βίντεο, το πλάνο έδειξε τον Πέτρο Κωστόπουλο να τον έχει πάρει ο ύπνος από τη βαρεμάρα! Όσοι ώρα σχολίαζαν οι συνεργάτες του τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής κοιμόταν.

«Από αυτά που είπε σας έμεινε κάτι; Εγώ κοιμήθηκα. Βαρέθηκα.», είπε ο Πέτρος κάποια στιγμή και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πλούταρχου σημείωσε: «Ξαφνικά μεγάλη τέχνη ο Πλέσσας… άσε με τώρα! Όλοι έχουν παίξει με τον Πλέσσα… και ο Ρέμος και η Μαρινέλλα και ο άλλος… Όποιος θέλει να μπει σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ ρίχνει κι ένα πιάνο με τον Πλέσσα».

Το καρφί του Γιώργου Λιάγκα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ακούγονταν τα γέλια της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό mou! Πάγωσαν όλοι!