Zappit

Άγριες Μέλισσες – Δανάη Μιχαλάκη: Το πρώτο γύρισμα, οι σκηνές της Τρούμπας και το φινάλε της Δρόσως

«Όταν πήγα στο κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες δεν πίστευα ότι θα με πάρουν», λέει η Δανάη Μιχαλάκη.

Στο πλατό της εκπομπής «Dot» ήταν σήμερα καλεσμένη η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες, έκανε έναν μίνι απολογισμό των τριών χρόνων.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη σκηνή που γύρισα στις Άγριες Μέλισσες. Ήταν στην Κωπαϊδα, μέσα στη ζέστη, είχα λίγο άγχος και δεν με άφησα να αγχωθώ πολύ. Τα γυρίσματα στην Τρούμπα ήταν τα αγαπημένα μου. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα “κοίτα να δεις, αυτό έχει φτιαχτεί για το ρόλο που κάνω εγώ”. Υπήρχαν στιγμές που μου φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε στη συνέχεια: «Τα tear stick με βοηθούσαν να βγάλω τις σκηνές που είχαν πολύ κλάμα. Όταν διάβασα το σενάριο είπα στον Λευτέρη Χαρίτο ότι δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Ότι είχα κάνει μέχρι τότε ήταν κωμικό, δεν είχα βρεθεί με κάτι τόσο δραματικό. Και ο Λευτέρης μού έλεγε ότι θα βγει, καλά θα είμαι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πώς τέλειωσε η ιστορία και ο χαρακτήρας μου».

Η Δανάη Μιχαλάκη είπε επίσης: «Είμαι τυχερή που βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Στο δρόμο μου λένε συνέχεια “γεια σου Δροσούλα”. Όταν πήγα στο κάστινγκ δεν πίστευα ότι θα με πάρουν. Δεν αγχώνομαι καθόλου για το επόμενο βήμα μετά τις Άγριες Μέλισσες».