Άγγελος Μπράτης

Άγγελος Μπράτης: «Ο Λάκης Γαβαλάς γνωρίζει πράγματα, έχει πιο πολύ πείρα από εμένα»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Αλέξανδρο Ρούτα και τοποθετήθηκε για το μέλλον του GNTM, αλλά και για τις πρόσφατες αναφορές του Νίκου Αποστολόπουλου στο πρόσωπό του.

«Ο Λάκης Γαβαλάς γνωρίζει πράγματα, έχει πιο πολύ πείρα από εμένα και ξέρει πιο πολλά. Εγώ ξέρω ότι άμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση-πρόταση, δεν ξέρουμε τίποτα. Όχι, δεν έχω δεχτεί πρόταση. Αφού ξέρετε πώς λειτουργούν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο σχεδιαστής ξεκαθάρισε: «Αν δω τον Νίκο Αποστολόπουλο θα του πω ένα γεια. Με τον κ. Αποστολόπουλο δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Είναι δικό του θέμα αυτό, αν έκανε αυτές τις δηλώσεις για μένα. Αυτό αφορά τον ίδιο, όχι εμένα. Εμένα δε με ξέρει».

Related news