Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη για την κριτική των Γαρμπή – Δήμου στον Gio Kay: «Να προσέχουμε να είμαστε ευγενικοί, δεν υπήρξε καμία ασέβεια»

Θέση στην ένταση που δημιουργήθηκε στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου (21/2) πήρε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια θέλησε να υπερασπιστεί τον Gio Kay, τον οποίο έχει αναλάβει ως coach στο παιχνίδι, απέναντι στην σκληρή κριτική που δέχθηκαν από την Καίτη Γαρμπή και την Ελένη Δήμου.

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τα λόγια του Gio Kay: «Κάνουμε μια δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

«Εμένα δεν μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε η κριτική. Σαφώς πρέπει να τη δεχτούμε. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όμως όλοι γενικότερα, από όποιο πόστο κι αν είμαστε, είναι να είμαστε ευγενικοί και πιο πράοι», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη στον Σαράντη Μαριεττή και το “Ραντεβού το ΣΚ”.

«Δεν πρέπει να ξεχνάνε και οι κριτές ότι απευθύνονται σε ένα παιδί που δεν είναι επαγγελματίας. Να εκφραζόμαστε με ευγένεια και να μην κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται άσχημα. Στην προκειμένη περίπτωση ο Gio στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι του άξιζε. Άκουσα κριτική σε άλλη ζευγάρια που ήταν ευγενική, είπαν το αρνητικό. Στη δική μας περίπτωση ήταν πιο αιχμηρή απ’ ό,τι έπρεπε», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δεν υπήρχε καμία ασέβεια, οι άλλοι το εξέλαβαν έτσι. Δεν είναι κάτι το τόσο σοβαρό», ξεκαθάρισε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Αγγελική Ηλιάδη.

Related news