Zappit

Αυτό είναι το εντυπωσιακό κόκκινο σπίτι του Αντώνη Βαρδή!

Η Σάσα Σταμάτη και η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μπήκαν για πρώτη φορά στο εσωτερικό του...

Ο Γιάννης Βαρδής άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Πρωινό και μαζί με τη σύζυγό του και το παιδάκι τους υποδέχτηκαν την Σάσα Σταμάτη για μια συνέντευξη στην οποία είπαν πολλά. Ο Αντώνης Βαρδής έμενε στο «κόκκινο σπίτι» μαζί με τη Φιλοθέη Μώβ, στον επάνω όροφο, εκεί που μένει τώρα ο γιος του Γιάννης.

Η αποκάλυψη για τον γάμο και τη διαθήκη

«Θεωρώ ότι έχουν τελειώσει τα δύσκολα πράγματα που αντιμετωπίσαμε. Αν στην πορεία συμβεί κάτι άλλο δεν θα κάνουμε πίσω, θα κάνουμε επίθεση’, εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βαρδής για τη διαμάχη με τη Φιλοθέη Μωβ και αποκάλυψε:

[dfp_ads id=236982]

«Η διαθήκη δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη τελικά γιατί άλλα είπε ο πατέρας μου και άλλα γράφτηκαν, καθώς ο πατέρας μου από μια εποχή και μετά δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει ούτε να κινηθεί. Συμφώνησα στο να γίνει ο γάμος γιατί ήθελα να του δώσω χαρά. Δεν το είπε ποτέ εκείνος όμως…»

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά: «Εν τω μεταξύ, αυτή την λένε Φιλοθέη Μωβ και δεν μπορείς να δεις σοβαρά το θέμα. Ξύπνησε μια μέρα και είπε θα με λένε Φιλοθέη Μωβ; Κι εγώ άμα ξυπνήσω αύριο και λέω θέλω να με λένε κόκκινο δεινόσαυρο…»!

Ο Γιάννης Βαρδής έδωσε, επίσης, και λεπτομέρειες για τον γάμο του: «Ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Λήμνο, στις 21 Ιουλίου. Κουμπάρος στον γάμο μας θα είναι ο Γιώργος Λιανός και μετά θα είναι η βάφτιση. Νονές θα είναι η Πάολα και δύο ξαδέρφες μου και θα την βγάλουμε Κατερίνα».