Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και τοποθετήθηκε τόσο για το φινάλε της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα» όσο και για τα δημοσιεύματα που αφορούν τις επόμενες κινήσεις του ΑΝΤ1.
«28 Ιουνίου βγαίνουμε για τελευταία φορά στον αέρα. Δεν είχαμε εμείς ενημέρωση για πρώτο Σαββατοκύριακο Ιουλίου. Η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του σταθμού σχετικά με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.
«Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση αυτή τη στιγμή από τον σταθμό, ούτε κατ’ ιδίαν ούτε γενικώς. Δεν μας έχει ενημερώσει κάποιο στέλεχος του ΑΝΤ1. Θα περιμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις και ανακοινώσεις», δήλωσε.
Σε ερώτηση για τις φήμες που θέλουν τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη να έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1, η Αφροδίτη Γραμμέλη απέφυγε να υιοθετήσει τα σχετικά σενάρια. «Σας το ‘χει πει; Το “ακούω” δεν είναι κάτι που εγώ υιοθετώ ως σοβαρό ενδεχόμενο. Δεν ακούω τίποτα πλέον, πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις».
