The Voice: Τι θα δούμε στο 2ο live;

Voice

Τα live του “The Voice of Greece” συνεχίζονται ακόμη πιο συναρπαστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ 16 αστέρια του Voice διαγωνίζονται σε cross battles. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

[dfp_ads id=236982]

Την έναρξη του show θα κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης που θα τραγουδήσουν αγαπημένα δικά τους τραγούδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ερμηνεύοντας μοναδικά τραγούδια. Η «κόντρα» αφορά και τους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τις φωνές της ομάδας τους στον τελικό.

Στο πρώτο live οι : Billie Isak,  Κέλλυ Ντούλια,  Χρήστος Θεοδώρου,  Παναγιώτης Χατζήπαπας,  Γιάννης Παντελαίος,  Βαγγέλης Τσακνάκης,  Γιώργος Κυδωνάκης,  Κασσιανή Λειψάκη και Κωνσταντίνα Τσιριμώνα κέρδισαν μια θέση στον ημιτελικό.

Ποιοι διαγωνίζονται στο 2o live του Voice;

Στο δεύτερο live διαγωνίζονται: Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Γιάννης Μάργαρης και Μάγδα Θεοσίδου.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι:  Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Allan Paul και Πασχάλης Μπούσδρος.

Από την ομάδα της  Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Κυριακή Κοτζιάμπαση, Ελπίδα Πράμας, Mike Αραϊτζόγλου και Πάρις Πλάνετς.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Καρέλης, Δέσποινα Τάτα, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Ξενοφών Δουλουμάκης.

Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Τους νικητές των cross battles αποφασίζει μόνο το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιες μοναδικές φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Το δεύτερο live του “The Voice of Greece” την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.