Πάμε Πακέτο: Ποια είναι η γυναίκα που θα ανοίξει το πακέτο της και ποια είναι η τραγική της ιστορία;

Πάμε Πακέτο
Παραμονές Χριστουγέννων και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα βάλει τα δυνατά της να ενώσει δύο οικογένειες και να σκορπίσει την χαρά.

Απόψε στις 21:50, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται με ένα χριστουγεννιάτικο Πάμε πακέτο. Ο 19χρονος Στίβεν ταξιδεύει από την Αυστραλία με σκοπό να κάνει ένα δώρο ζωής στον πατέρα του. Με τη βοήθεια της εκπομπής και χωρίς να καταλάβει τίποτα ο πατέρας του, κατέστρωσε το τέλειο σχέδιο προκειμένου να τον ενώσει ξανά με την οικογένειά του. Ο πατέρας του από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να παλεύει μέρα – νύχτα για να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά του. Ακόμα και κάποιες οικονομίες που κατάφερε να βάλει στην άκρη προτίμησε να τις ξοδέψει στέλνοντας τα παιδιά του στην Ελλάδα, να γνωρίσουν τον παππού, την γιαγιά και τα αδέρφια του. Ο Στίβεν δεν ξέχασε ποτέ αυτή του την κίνηση, όπως δεν σταματά στιγμή να ευγνωμονεί τον Θεό για τον τέλειο πατέρα που του χάρισε. Ο αποστολέας καταφέρνει να κάνει την πιο επιτυχημένη έκπληξη, μόνο που όταν ο πατέρας του αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί δεν μπορεί να μιλήσει από την συγκίνηση.

Η Βασιλική, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, έρχεται κοντά μας από την Ολλανδία με την επιθυμία να γνωρίσειι όλη την αλήθεια για την ύπαρξή της. Πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 30 ετών, ανακάλυψε πως είναι υιοθετημένη. Ωστόσο, η αποκάλυψη αυτή δεν την τάραξε, αφού πάντα προαισθανόταν, ότι δεν άνηκε στην οικογένεια που μεγάλωνε. Δεν ένιωσε ποτέ, από την ανάδοχη οικογένεια της, τη θαλπωρή και την τρυφερότητα. Αντιθέτως, εκείνοι φρόντισαν να μεγαλώσει σ’ ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς φίλους. Ο καλύτερός της φίλος ήταν ο γάτος της. Οι αλήθειες που θα ακούσει θα την πονέσουν κι άλλο; Ποια είναι η γυναίκα που θα ανοίξει το πακέτο της και ποια είναι η τραγική της ιστορία;