Μελίνα Ασλανίδου: Πως θα συμπεριφερόταν αν μάθαινε πως ο σύντροφος της την απατά;

Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου «στον καθρέφτη» του Θέμη Γεωργαντά.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η Μελίνα Ασλανίδου κάθεται απέναντι από τον «Kαθρέφτη» του Θέμη Γεωργαντά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1! Η Μελίνα, αντιμέτωπη με τον ίδιο της το εαυτό απαντά με το χέρι στην καρδιά στις απαιτητικές ερωτήσεις του Θέμη!

Τι μας αποκαλύπτει για το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο! Με ποια σειρά προτεραιότητας τα κατατάσσει; Αυθόρμητη και αφοπλιστική, η Μελίνα μιλάει στον Θέμη για την αντίδραση που θα είχε αν την ξανακαλούσαν ως κριτή σε περίπτωση που επέστρεφε το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο «The Voice».

Δε διστάζει να μας εξομολογηθεί το πιο ακραίο πράγμα που θα έκανε για χάρη του έρωτα, ενώ μας αποκαλύπτει πως θα φερόταν αν αντιλαμβανόταν ότι ο σύντροφός της την απατά! Είναι η ίδια πιστή σε μια σχέση; Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας μιλάει για την καλοκαιρινή της περιοδεία, με τίτλο «Καλοκαίρι αγκαλιά μου…», ενώ μας φανερώνει την έκπληξη που μας περιμένει στην προγραμματισμένη της συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου!

Η Μελίνα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, βλέπει τον εαυτό της με ένα διαφορετικό τρόπο «Στον καθρέφτη» του Θέμη Γεωργαντά! Την Παρασκευή 24 Ιουνίου μόνο στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1!