​«X Factor»: Οι διαγωνιζόμενοι στο πρώτο live show και η θεαματική πορεία τους μέχρι εκεί

X Factor

Τα live shows του «X Factor» ξεκινούν αύριο Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA.

Λίγο πριν τα φώτα ανάψουν στο πιο εντυπωσιακό από ποτέ σκηνικό των live shows του «X Factor», αύριο Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, θυμόμαστε τις δυνατές ερμηνείες των διαγωνιζόμενων από τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που θα ριχτούν πρώτοι στην πιο δύσκολη μάχη.

Από την πρώτη κιόλας Audition, το πλατό του «X Factor» γέμισε με εκπληκτικές φωνές και εκρηκτικές σκηνικές παρουσίες από καλλιτέχνες που ήρθαν στο μουσικό talent show του MEGA για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη μουσική. Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, αντιμετώπισαν πολλά διλήμματα στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν τους καλύτερους από τη μία φάση στην άλλη.

Ας θυμηθούμε πώς οι 8 φιναλίστ από τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που θα διαγωνιστούν αύριο Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, έφτασαν μέχρι τα live shows του «X Factor».

#MeTonChristo

Κωνσταντίνος Ντάσιος

Ο 18χρονος Ηπειρώτης αγαπά την ελληνική ροκ, γι’ αυτό διάλεξε για την Audition του την «Όμορφη» του Κώστα Τουρνά. Ο Κωνσταντίνος ξεδίπλωσε έτσι την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, που όμως δίχασε τους κριτές: ο Μιχάλης Κουϊνέλης προβληματίστηκε έντονα, ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιάστηκε, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος τον βρήκε αρκετά υπερβολικό. Στο Bootcamp, έδειξε με το «Shallow» της Lady Gaga και του Bradley Cooper πως δεν είναι απλά ένα «πυροτέχνημα» και επιλέχθηκε από τον Χρήστο Μάστορα για την ομάδα του. Στο Chair Challenge, κατάφερε να πείσει τον μέντορά του με το «Rock ’n’ roll στο κρεβάτι» του Παύλου Σιδηρόπουλου να του δώσει το εισιτήριο για τα live shows του «X Factor».

Κατερίνα Λαζαρίδου

Με το που ξεκίνησε την πορεία της στο «X Factor», η 24χρονη Κατερίνα από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε στην Audition της το μεγαλύτερό της όνειρο, αφού τραγούδησε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα. Προηγουμένως είχε κερδίσει τέσσερα «ναι» για την ερμηνεία της στο «Αν το λες αγάπη αυτό» της Marseaux. Πέρασε απευθείας στο Chair Challenge της ομάδας του μουσικού προτύπου της, του Χρήστου Μάστορα, και εκεί, με το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» της Ελένης Τσαλιγοπούλου κατάφερε να εξασφαλίσει μία καρέκλα ώστε να βρεθεί στα live shows.

Αριστέα Αλεξανδράκη

Με το «Crazy in love» της Beyoncé, που είναι είδωλό της, και με την έντονη σκηνική παρουσία της, η 21χρονη Αριστέα από την Κρήτη μπήκε στην Audition φορώντας μάσκα και με ένα μυστήριο να πλανιέται γύρω της, και εντυπωσίασε τους κριτές. Στο Bootcamp έδωσε άλλο ένα αέρινο μα συνάμα δυναμικό performance με τo «Side to side» της Αriana Grande, ενώ στο Chair Challenge οι επιδόσεις της στο «River» της Bishop Briggs έκαναν τον Χρήστο Μάστορα, να αισθανθεί ασφάλεια και να συνεχίσει μαζί της στα live shows του «Χ Factor».

Borek

Χωρίς να τραγουδήσει ούτε μια νότα, ο 35χρονος Borek, που έχει πρότυπο τους συνθέτες Quincy Jones και Βαγγέλη Παπαθανασίου, παρουσίασε στις Auditions το πρωτότυπο μουσικό του project του και μια πολύ ξεχωριστή διασκευή τού «Είμαι αλλού» από τις ΜΕΛΙSSES. Προβλημάτισε τους κριτές, οι οποίοι όμως του έδωσαν την ευκαιρία για την επόμενη φάση. Στο Bootcamp, ήρθε μαζί με την τραγουδίστρια Καλένα και με μια ιδιαίτερη διασκευή τού «Δεν είσαι εδώ» της Τάμτα, καταφέρνοντας να τους πείσει. Στη δύσκολη φάση του Chair challenge, παρουσίασε μαζί με τον Ιάσονα Μανδηλά το «Όταν σ’ είχα πρωτοδεί» των Professional Sinnerz κι έτσι έπεισε τον μέντορα και παλιό συμμαθητή του Χρήστο Μάστορα να τον περάσει στα live shows.

#MeTiMariza

Εβελίνα Κατσιάκου

Επαγγελματίας τραγουδίστρια, η 27χρονη Εβελίνα από το Ναύπλιο δήλωσε αμέσως την αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι ερμηνεύοντας στην Audition της το «Σ’ έχω κάνει θεό» της Κατερίνας Στανίση. Χαρακτηριστικά, ο Στέλιος Ρόκκος ενθουσιάστηκε με την ευγένεια με την οποία προσέγγισε το κομμάτι. Στο Bootcamp, κατάφερε με την καθαρόαιμη λαϊκή φωνή της να προκριθεί τραγουδώντας το «Πού να εξηγώ» του Αντώνη Βαρδή. Ήταν η δεύτερη επιλογή της Μαρίζας Ρίζου κατά τον σχηματισμό της ομάδας της, προλαβαίνοντας τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος την ήθελε στην ομάδα του εξίσου. Στo Chair Challenge, με την ερμηνεία της στο κομμάτι «Θάλασσες» του Δημήτρη Μητροπάνου ξετρέλανε τη μέντορά της, η οποία επέμενε ότι χρειάζεται την Εβελίνα στην ομάδα της.

Case Zero
Στις Αuditions, οι Case Zero με το «Always on the run» του Lenny Kravitz και τη δυναμική φωνή της frontwoman Ιωσηφίνας έφεραν ένα κύμα φρεσκάδας στη σκηνή και κέρδισαν τέσσερα «ναι». Στο Βootcamp δοκιμάστηκαν με το «Come together» των Beatles. Η Μαρίζα Ρίζου, θαυμάζοντας την όρεξη και το δέσιμο της τετραμελούς μπάντας, τους επέλεξε να βρίσκονται στην ομάδα της. Στο Chair Challenge, τραγούδησαν το «Superstition» του Stevie Wonder, αλλά δέχθηκαν κάποια αρνητικά σχόλια, τα οποία δεν πτόησαν τη μέντορά τους, που επέμενε ότι διαθέτουν όρεξη, ενέργεια και μια εξαιρετική τραγουδίστρια. Για όλους αυτούς τους λόγους, θεώρησε, λοιπόν, ότι οι Case Zero είναι η σωστή μπάντα για να ολοκληρώσει την τελική ομάδα της για τα live shows.

Χρήστος Αδαμόπουλος

Στην Audition, ο 25χρονος Χρήστος από την Κάτω Αχαΐα πήρε το ρίσκο να πει το «Πριν» της Ματούλα Ζαμάνη και δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια για την προσέγγισή του στο τραγούδι. Με την ερμηνεία τού «Για πού το ’βαλες καρδιά μου» του Ορφέα Περίδη στο Bootcamp, ήταν η τρίτη επιλογή της Μαρίζας για να στελεχώσει την ομάδα της κάτι που τον χαροποίησε πολύ, καθώς την ήθελε κι ο ίδιος για μέντορά του. Στη φάση των Chair Challenges, τραγούδησε το «Ο βυθός σου» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάνοντας μάλιστα τον Στέλιο Ρόκκο να εξομολογηθεί ότι μπήκε στον πειρασμό να αντιγράψει κάποια από τα γυρίσματά του.

Άγγελος Αρχανιωτάκης

Στην Audition, ο 19χρονος Άγγελος τράβηξε τα βλέμματα των κριτών αρχικά με το χαρακτηριστικό του στιλ, που κάποιοι λένε ότι μοιάζει με του David Bowie. Ερμηνεύοντας το «Creep», συγκίνησε και έκανε τον Χρήστο Μάστορα να τον αποκαλέσει «άγγελο». Στο Bootcamp τραγούδησε σε ντουέτο το «Shallow» και στο Chair Challenge ερμήνευσε το «No time to die», που όχι μόνο έκανε τους κριτές να τον χειροκροτήσουν όρθιοι, αλλά ανέβηκε και στο κανάλι X Factor Global στο YouTube. Η Μαρίζα Ρίζου δεν σκέφτηκε στιγμή να στερήσει από τον Άγγελο την καρέκλα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχει βιδώσει» εκεί.

Δείτε τα βίντεο με τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου που διαγωνίζονται στο φαντασμαγορικό πρώτο live show του «X Factor», αύριο Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA.
#MeTonChristo

#X Factor Live Shows με την Ομάδα του Χρήστου #ΜeTonChristo | Κυριακή 22/5 στις 21:00 (trailer)

#MeTiMariza