Τηλεθέαση: Εκτοξεύθηκε η ΕΡΤ 2 με τον Πετρούνια στον τελικό των κρίκων

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen.

Υψηλή τηλεθέαση σημείωσε χθες το πρωί η ΕΡΤ 2 και συγκεκριμένα ο μεγάλος τελικός των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα ποσοστά του καναλιού εκτινάχθηκαν και αυτό είναι απολύτως λογικό, καθώς στον τελικό συμμετείχε και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Έλληνας αθλητής και Ολυμπιονίκης με σκορ 15.200 τερμάτισε στην τρίτη θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αν και ο μεγάλος στόχος ήταν το χρυσό, δεν παύει να μιλάμε για μια επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, ο τελικός των κρίκων στην ΕΡΤ 2 σημείωσε μέσο όρο 34,4% στο δυναμικό κοινό και 30% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.