Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Τι τηλεθέαση καταγράφηκε κατά την συνάντηση τους;

Ρούλα Κορομηλά

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και στην Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο επιτυχημένες παρουσιάστριες βρέθηκαν ξανά τηλεοπτικά μετά από 27 ολόκληρα χρόνια κι όπως ήταν επόμενο η συνύπαρξή τους στο τηλεοπτικό πλατό, είχε αυξημένο ενδιαφέρον για όσους εργάζονται στα media.

Κάθε τους εξομολόγηση για την επαγγελματική τους και προσωπική τους διαδρομή αποτέλεσε κι έναν τίτλο με το τηλεοπτικό κοινό να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ακόμα καλύτερα πράγματα για τις δύο κορυφαίες παρουσιάστριες. Τι τηλεθέαση σημείωσε η εκπομπή Ελένη με καλεσμένη την Ρούλα Κορομηλά;

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κατέγραψε 15,7% στο δυναμικό κοινό και 13,9% στο γενικό σύνολο. Το υψηλότερο τέταρτο που κατέγραψε η εκπομπή ήταν το 18,8%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.