Πρεμιέρα σήμερα για το ελληνικό EURONEWS!

Μέχρι τώρα το ειδησεογραφικό πρακτορείο μετέδιδε παράλληλα το πρόγραμμά του σε 11 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά, Ουκρανικά), 24 ώρες το 24ωρο, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημαντική ημέρα είναι σήμερα για το EURONEWS, αφού ξεκινάει μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της Nova, η ελληνική έκδοση του!

Οι συνδρομητές της δορυφορικής πλατφόρμας θα μπορούν πλέον να συντονίσουν το πρόγραμμα σε οποιαδήποτε από τις 12 διαθέσιμες γλώσσες επιθυμούν. Το κανάλι προσφέρει μια οικουμενική ματιά στις παγκόσμιες εξελίξεις, υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας. Οι ομάδες σύνταξης, με περίπου 400 δημοσιογράφους από 25 εθνικότητες, συνεργάζονται με γνώμονα την παροχή αδέσμευτης ενημέρωσης, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των τηλεθεατών.

Επί του παρόντος, μπορούν να παρακολουθήσουν το Euronews στη γλώσσα τους 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, το Euronews ετοιμάζει ειδικά αφιερώματα στα σημαντικότερα οικονομικά, αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Ανάμεσα στα προγράμματά του βρίσκεται το πρωτοποριακό «No Comment», κατά τη διάρκεια του οποίου προβάλλονται βίντεο δίχως μοντάζ και σχολιασμό. Τον πρώτο λόγο έχουν οι εικόνες, δίνοντας έτσι στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να σχηματίσει τη δική του άποψη χωρίς την παραμικρή παρέμβαση από τη δημοσιογραφική ομάδα ή κάποιον παρουσιαστή.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!